sk cz

KONTAKTY

INFO LINKA :
tel: +421 948 076 520
info(a)srubka.info

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


» Ochrana osobních údajů
Zpracování a ochrana osobních údajů

 

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkům webu, svěřujete nám své osobní údaje. My odpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se prosím s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

 

Kdo je správce?

Jsme společnost šrubku, sro, IČO 31713467, se sídlem Alvinczyho 24, 040 01 Košice zapsaná v Obchodní rejstřík Okresního soudu Košice I, oddíl: Sro, vložka číslo: 6691 / V, která provozuje webové stránky srubka.cz. Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, jak dlouho.

 

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na tel. čísle +421(0)556770036, +421(0)948076520 nebo na e-mail: info@srubka.info.

 

Zákonný důvod zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dáván tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob při zpracování osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46 / ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen "nařízení").

 

Prohlašujeme


Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme všechny zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:
• budeme zpracovávat vaše osobní údaje pouze na základě platného právního důvodu a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti nebo uděleného souhlasu
• plníme podle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů
• umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR

 

Rozsah osobních údajů a účely zpracování


Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  • Poskytování služeb a plnění smlouvy - Vaše osobní údaje v rozsahu: fakturační údaje, e-mail, telefon, případně korespondenční adresu nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy
  • Vedení účetnictví - Pokud jste zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.
  • Marketing - zasílání newsletterů - Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-maily a kdy jejich nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Pokud jste naším zákazníkem, činíme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají. Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery pouze na základě vašeho souhlasu.

 

Jak dlouho budeme shromažďovat Vaše osobní údaje?


Jsou lidé, kteří u nás nakupují pravidelně a jsou našimi dlouhodobými klienty. Naopak, je řada lidí, kteří s nákupem po několika měsících či letech přestanou. Nevíme odhadnout do jaké skupiny patříte vy. Možná to nevíte odhadnout nyní ani vy. Proto Vaše údaje budeme shromažďovat až do vašeho odvolání.

 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů


Chráníme osobní údaje v maximální možné míře. Chráníme je jako kdyby byly naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme všechny možné technické a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

 

Cookies


Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies na měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, protože věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.
Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány pouze na základě vašeho souhlasu.
Naše webové stránky lze procházet i v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači v internetovém prohlížeči zakázat.

 

Předání osobních údajů třetím osobám


K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování.
Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany.
Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to poskytovatelé následujících platforem a služeb: SmartSelling - aplikace pro komunikaci, web a fakturaci, Google - Google Analytics, Ekorea - účetní firma, Geis - zásilková služba, Bohemiasoft s.r.o. - provozovatel ehsopového systému WEBAREAL.

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování.

Slibujeme vám však, že v takovém případě při výběru, budeme na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

 

Předávání dat mimo Evropské unie


Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují stupeň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

 

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů


V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info@srubka.info.

Máte právo na informace, které jsou plněné již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoliv vyzvat a mi vám doložíme ve lhůtě 30 dnů, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo jakékoliv své osobní údaje spatříte zastaralé nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, myslíte si, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje vymazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování.

(Např. Odhlášení z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

 

Právo na výmaz (být zapomenut)


Vašim dalším právem je právo na vymazání (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme všechny vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Pro zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázán zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po dobu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

 

Stížnost na Úřadu pro ochranu osobních údajů


Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoliv obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme velmi rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

 

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení


E-maily s inspirací, články či produkty vám zasíláme pokud jste náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkům ještě nejste, posíláme vám je pouze na základě vašeho souhlasu. V obou případech lze ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-maily.

 

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018 a nahrazují předchozí Ochranu osobních údajů.

ZTA3ZDl